Fantasztikus kis regények

Kiméletlen helyzetben került nő és férfi együttléte ..........

                                            

                         Abic úr feje

-Jó napot  asszonyom! –Én a belvárosi felügyelő nő vagyok.

Az a különös gyilkosság ügyében nyomozok a maguk falujukban.

-Jó napot! –köszön vissza a léc kerítés háta mögül a virágos kertjét kapálgató középkorú  nő . Ki egyenesíti a derekát és a fekete, hosszú hullámos hajú felügyellő nőre szegezi csodálkozó tekintetét.  „”Női nyomozó!? De kifordult ez a világ?  „”- gondolja, majd kíváncsi tekintete fehér blúza alatt feszülő dús kebleire téved, de csak egy pillanatig pihen a kihívó kebleken a tekintete és már egy  pillanat múlva,  a formás csípőjét eltakaró szűk  fekete szoknyáján fut végig egészen a térdéig.  „”ejha micsoda nyomozó nő !  még lábszínű hollahopott is visel! ha ezt a nőt, az uram látná!? ” „ - mondaná is fen hangon.  Ha tekintete nem akadna meg a felügyellő nő derekővén, melyen ott lóg  a  hatlövetű forgós pisztolya is.

-tud ezzel a pisztollyal lőni is ez a hölgyemény? vagy csak azért horgya magával, hogy meg tudja magát védeni a férfi kollégáitól? -fordul meg ez az írígykedő gondolat a kapa nyelére támaszkodó asszonynak.-

-Rá ér egy kicsit? Szeretném ha meg mutatná azt a helyet ahol megtalálta a  „jelentés szerint” a holttestet. – kérdezi a felügyellő nő miközben aprólékosan végig vizsgálja a szegénykés nád fedelű egy szobás házat. Július volt. Ezért a tornácra helyezték ki a bádog tűzhelyet, melynek kormos rozsdamarta kályha csövén az enyhe szellő ide- oda fújdogálta a fekete füstöt a tető tartó  egyik fa pillére mellet. –  „”biztos az ebédet kezdi főzni., nem rég gyújthatott be az

                                                                                                                   1

 

asszony ,  ugyan is nagyon fekete  füst gomolyog ki a rozoga kályhából” „-jegyzi meg a nyomozó nő.

Az asszony neki támasztja kapát a kerítésnek és kedvesen a felügyelő nő arcába tekint.  „”hmmm ,, jó az alakja, szép pofiú, nő, még hozzá csinos is az egyen ruhájába  „”jegyzi meg az -Erre tessék! –nyitja ki a virágos kert léc kerítés kiskapuját az asszony .

-Mehetnénk az utcán is. De az udvaron keresztül közelebb. –kezdi az asszony, még az udvar hátsó kapuja felé vezeti a nyomozó nőt. Hosszú, üres  birka istálló előtt lépkedtek , mikor az istáló végénél, a magas eper fa tövében a porban fürdő tyúkok közül a kakas hangos kotkodácsolással üdvözli a nyomozó nőt.

-Birkákat tartanak?

-Hát igen. Nincs sok. Csak tavaly döntöttünk úgy hogy a férjem örökségét a birka tenyésztésre fogjuk fordítani. Tugya a férfjem az ács.  Szomszédos faluban fogott fel egy tető munkát. Ma reggel korán is  indult. Be akarja fejezni. No meg a rádió is mondta az éjszakára az esőt. Ezért ma reggel én hajtottam ki a birkákat oda a mezőre. Innen is lehet látni a csordát. Ott a döllő úton túl. Látja?

-Látom őket. Meg a  kis puli kutyust is. Ott ugrál a nyár fa tövében . Maguk a falu szélén laknak. No meg tőllünk  jobbról a temető is, azzal a kísérteteis kápolnával. Mondja nem félnek itt lakni a férjével?  -szól közben a felügyellő nő.

-Tíz éve lakunkt itt a férjemmel. Nem féltünk. Ha bár minden féle félelmetes meséket mesél a falu népe a temetőről. Mink  a férjemmel egy szót sem hiszünk el abból a sok  rémísztő mende- mondákból. De ez a borzalmas gyilkosság után! Beismerem rettegünk kicsit a férjemmel. Nos itt a hátsó kapu is  Innen már látni lehet a döllő útatt is , és mellette az árkot is. Tavaly bágeroztatta ki az áldozat akit pont én egy hete találtunk meg fejetlenül az árokba.

2

 

 

-Ismerte az áldozatot? –vág szavába felügyelő nő.

-Mindenki ismerte. Tugya ez falu. Itt mindenki, mindenkit  ismer.

Hát mondhatom elégé . Hogy is mongyam ” „ elégé gané  alak is volt az  a Abic úr” „nem sajnálom. De nem is örülök annak hogy valaki kivégezte. De már szörnyűnek tartom azt , hogy még  fejét is levágta a gyilkosa. Megtalálta már a fejét a rendőrség?

-A jelentésben úgy áll , hogy még keresik. – válaszol a felügyellőnő.

- Jut eszembe.  A gyilkosság napjától számítva a helyi nyomozók belenéztek a maguk udvarában lévő ásott kútba is?

-Mit képzel maga? Még hogy a mi kutunkba lenne Abic úr feje!?

- Gyilkos, a maguk kútyukba is dobhatta az áldozat fejét. –jegyzi meg a felügyelő nő miközben az árkon átnyúló  téglából épített két méternyi hosszú hídra lép az alacsony sarkú cipőjében.

-Maga meghibbant! Mi abból a kútból isszuk a vízet! Ne agy Isten hogy benne legyen Abic úr feje!

Hát sosem lehet tudni mi jár az efféle gyilkosok fejében.  A „jelentésben” úgy áll hogy pont itt a híd mellet találta meg maga az áldozatot múlt héten pénteket kora reggel fél ötkor. Kérem mesélje el hogy is történt. Tugya „jelentés” az csak irka -firka. Sok minden fontos dolog kimaradhat bellőle. Ezért szeretem a tanúkat személyesen a nyomozás közben kihallgatni. Kérem újra mesélje el most nekem itt a híd korlátjának támaszkodva, de  lehetőleg  a legpontosabban. Hogy találta meg Abic urat itt az árokban, vallomása szerint   múlt héten, pontosabban  péntek hajnalban .

-Még hányszor meséljem el? –csattan fel az asszony.

-Mindaddig még a nyomozás folyik- válaszol bólintva a felügyelő nő.

                                                                                                                     3

 

-Az úgy volt! –kezdené  az asszony, de meg akad, közben a felügyelő nő a szoknyája farzsebéből előhúzza a kis noteszét. Mielőtt jegyzetelni kezdene, a vallomásra készülődő asszony felé fordul , és kedvesen a kék szemeibe nézve kérdezi tőlle.

- Henna a neve ? Jól olvastan a jelentésben ugye?

-Enga Henna a nevem. Sokáig szégyelltem is a           Henna nevet. De ha már anyám ezt a nevet adte nekem mit tegyek. Most már belenyugodtam.

-Nekem tetszik a Henna név.-érinti meg jobb vállát Hennának a felügyelő nő.

-Nos hogy is talált rá a hullára? Henna mindkét lába megremeg a végig gombos halvány zöld ruhája alatt.  Majd nagy levegőt vesz és kezdi.

-Hajnal fél ötött ütötte a kápolna  torony órája mikor a hídon a kis puli kutyus át hajtota birkákat. A birkák már a döllő úton túl a mezőn legelésztek mikor arra figyelek fel hogy itt a híd mellet az árokban ugat furcsán. Hiában hívtam többször is, de nem jött. Hát onnan attól a mogyoró bokortól ide a hídhoz sietek. Ha nem fogom a híd védő korlátját tán én maga is az árokba zuhanok eszméletlenül.

-Egy fejetlen hulla mellet csahol az én kutyusom!

-Várjon csak Henna! Jól emlékszik ? Pontossan fél öt volt? –szakítja félbe a felügyelő nő.

-Hogyne emlékeznék pontosan ! Itt a hátunk mögött a kápolna órája az  majd percnyi pontossággal jár. Mondom. Fél ötött ütte mikor itt ezen a hídon átbaktattak a birkák.

Értem .  A hullát úgy,,,, öt perccel később látta meg  fekete öltönyben és az elképzelt fejjel,  lefelé az árokban.

-Nem fekete öltönyben! Hanem farmer, és az a hülye fehér- piros kockás ingben. –javítja ki Henna  felügyelő nőt.

-Pedig a jelentésben ez áll. Idézem a szavait Henna.

-„Fél ötkor meg pillantom Abic úr holttestét az árokban fekete öltönyben és nem volt feje”. Így írja jelentésben amit kézhez kaptam"

4

 

–Nem azt mondtam! Még hogy fekete öltönyben? Nem volt Abic úr fekete öltönybe! Jól láttam hogy  farmer és a kockás ingben feküdt itt hason az árokban. Ja meg fehér sport cipőben.

-Felügyelő nő bólint.

-Mióta  ismerte Abic urat? Henna.

-Nagylány korom óta. Mindég nekem akart udvarolni.

-Elutasította Abic urat. Nem tetszett magának. Meg nem is volt bele szerelmes?

 -Szerelmes egy ilyen gané alakba? Dehogy! Még hogy én szerelmes lettem volna belé!? Hogy is kérdezhet ilyesmit?- csattan fel Henna.

-Csak azért kérdezem hogy a nyomozás helyes irányba induljon rögtön az elején.   

- Tán nem gondolja hogy én őltem meg Abic urat!? –förmed rá Henna  a felügyelő nőre ki közben háta mögött, feléjük közeledő rendőr autóra tekint.

-Nyugogyon  meg Henna. Nem gondolom hogy maga a gyilkos. –Jó napot felügyelő nő! –kiáltja széles mosollyal a középkorú kopaszodó rendőrfőnök, mikor becsapja járőröző kocsi ajtaját.

-Már három napja várom az irodámba! És magát hol találom? A gyilkosság színhelyén. -

-Azért küldtek ide hogy nyomozzak. Mi ebben a különös? – lép a rendőrfőnök elé a felügyelő nő és kezet ráz vele.

-Mi az irodába vártuk magára. Az egész kapitányság fel van villanyozva! Egy felügyelő nő érkezik! És ahogy látom még hozzá csinos is. – sorolja a rendőrfőnök miközben  szemei felakadnak a felügyelő nő Nap fényében felcsillanó formás lábain.

-Azt elhiszem. De talán nyomozniuk kellene, Nem? – néz szúrósan a rendőrfőnök szemébe a felügyelő nő és közben  fel is tesz egy kérdést neki.

                                                                                                                    5

-Maga írta a jelentést?

-Persze. Én és a kollégám Gírk vonultunk ki elsőnek a gyilkosság színhelyére a temető csősz bejelentése után úgy húsz percre. –kezdi a rendőrfönök , de a felügyelő nő szavába vág.

-A temető csősz és Henna után maguk látták meg elsőnek a holttestet? 

-Itt feküdt Abic úr fejjel  lefelé az árokban,, akarom mondani fej nélkül  a fekete öltönyében.

-Nem volt feje a hullának ! Arcát nem láthatta Honnan tudja hogy Abic urat látja? –vág a szavába a felügyelő nő.

-De kérem! Hogy, hogy  honnan tudom? Először. A hullának jobb kezén a mutató ujján volt a karika gyürű  is , melyben bele volt a neve gravírozva. Másodszor Abic-né is a halott azonosításkor kimondta hogy azt hogy az  ő férje. Vagyis Abic úr fekszik a bonc terem asztalán. – sorolja a rendőr főnök kissé sértődötten.

-A  hulla fejét még nem találták meg? Gondolom nagy erővel is keresik. Ja most jut eszembe. Úgy tudom hogy a faluban van tűzoltó otthon is. Kérem intézkedjen rögtön hogy még ma  Henna-ék udvarán található  kútból szivattyúzák ki a vizet hátha az állítólagos Abic úr fejét a gyilkosa beledobta. –kéri meg a felügyelő nő a főnököt és Henne felé fordul.  

-Mi itt végeztünk is. Most bemegyünk a tornác alá és ott az asztalná megvárjuk a rendőr urakat és tűzoltókat is,  és  meg várakozunk addig is  beszélgetünk, magáról a férjéről a és temető csőszről . No meg Abic úrral kapcsolatban is szeretnék még néhány kérdést feltenni.

–Feügyelő nő! Azt komolyan gondolta hogy Henna kutukból szivattyúzuk ki az össz vizet?- vág szavába a rendőr főnök.- kissé gúnyosan

-Persze! No meg még a tűzoltók szivattyúzzák  kútból ki a vizet 

 

6

 

 

addig az én fogadtatásomra készült tortát is megehetik a rendőr urak. – mosolyodja  el  magát  a  felügyelő  nő  és  elköszön a rendőr főnöktől. Ki szemmel láthatóan elvörösödik mérgében és jól becsapva a kocsi ajtaját elrobog a döllő úton a köszpont felé.

-Már az asztalná üktek mikor a temető csősz lép be a kiskapun nagy Jó napot köszönve. Henna rögtön helyel is kinálja. Pont kávét főzöm. Kér  maga is egyet. Kédezi is a temető csőszt ki a felügyelő nő keresztbe rakott formás combjai akadtak fel a szemi.

-Hát,,,, hogy is mongyam meg ihatok egy kávét ezkkel a csinos nök társaságába. – makogja zavarába. „ redőr nőt még nem láttak itt falun”- jegyzi meg magában a felügyelő nő és az ő lábain bámészkodó csőszhöz fordul.

-Ha jól tudom maga a temető csősz? Mongya nem hallot semit vagy nem – e látott valami furcsát múlthét péntekre virradó éjszakáján?

-Hát,,, hogy is mondjam? Látok én sokmindent. Csak hallgatni kell. Tugya mán hogy megy ez. Jobb nem beleavatkozni semmibe. – válaszólja a csősz mikőzben a felügyelő nő combjaira  pislog,  ki épp  készakarva megcseréli a lábait.

-Tudom. Tudom! Falun mindenki mindent tud, és egyben semmit sem tud. De kicsit gondolkodjon. Hátha eszébe jut valami. –bátorítja a felügyelő nő közben Hennára tekint ki épp az aranyozott tálcán taszi elébe a három gőzölgő kávéval. Modja is rögtön hogy cukrott nem tett a kávékba és még azt is hozzá teszi hogy a tálca csak arnyozot. Nem vagyunk mi oly gazdagok. Jegyzi meg mikor a temető csősz melett helyezkedik el a vesszőből fonott karosszékben.

-Felügyelő nő tesz egy kiskanál curot a kávés csészéjébe. Hosszasan kevergeti és közben a temető csőszt figyeli ki hol Hennára tekint hol a felügyelő nő combjaira.

                                                                                                                   7

-Nos mit is látott és hallott péntekre virradó éjszakáján?Tudom hogy elhallgat valami fontossat. Tugya a nyomozás akadozása is bűn cselekménynek számít. De tanúkat úgye a törvény védi. Ezt tudja ugye?

-Hallottam valamit. Meg hát láttam is. –kezdi a temető csősz félénken.

Ne aggódjon nem lesz a neve felemlítve sehol.  -  biztattja határozott hangon a felügyelő nő.

-Pénekre virradó éjszakáján. Pontosan fél egykor. Biztos mert épp a felett ütötte a kápolna órája mikor indultam haza Henná-éktól. Ők  a házasság év fordulójukat ünnepelték pont. Temető szomszédok vagyunk. Hát engem is meghívtak. Szóval a hátsó kapun mentem haza. Arról sokkal közelebb. Meg egyben a temetőn  is keresztül megyek. Még gyalogolok a lakásig adigg körül is nézhetek. Épp a nagy kereszthez érek a kápolna előtt mikor hangos robajjal meg áll egy piros színű autó pont a hídnál. A  kocsi fényszórója fényében csak ennyit láttam hogy egy szőke nőt löknek a híd mellé az árokba, és az autó utána nagy  sebességgel el is viharzott észak felé a döllő úton.  Rögtön oda is  rohantam a hídhoz,  de akkora már a szőke nő arra dél irányba botorkált. Hiába kiáltottam utánna néhányszor hogy kell e neki ilyen -olyan segítség. Még vissza sem fordult. Ezt elmondtam a rendőr főnökének is. Ő erre azt válaszolta hogy nem függ a gyilkossághoz és nem fontos. – fejezi be a temető csősz a vallomását és újból a felügyelő nő fényes hullahopjára pislog lopva.

-Maga persze nem tudja hogy ki is vot az a szőkeség? –zavarja meg a bámészkodásban a csőszt a felügyelő nő , és közben Hennára tekint. Henna bólint arra hogy a gyilkosság éjjelén ők ünnepélték az egész családjukkal a  házasság évfordulójukat. – No ez érdekes! Nem áll a jelentésben hogy maguk a vitatott éjelén ünnepeltek.

-Pedig mondtam ezt is. Vagyis Gírk úr állítólag fel jegyezte az

8

ünnepséget is. Még a rendőr főnök is benézet, úgy egy éjfél körül. Abic úrral együtt.

-Pontossan éjfélkor! Én ott az ablaknál ültem és hallottam a kápolna óráját ahogy elüti a tizenkettőt. –vág Henna szavába a temető csősz.

-Abic úr is  volt a maguk házasság év fordulójukon? –hökken meg a felügyelő nő.

-Volt!  Azt hittem hogy tudja a felügyelő nő. Ez nincs a jelentésben?

 -Dehogy ! Nincs a jelentésben. Én is furcsálom. Pedig többszörös is átolvastam. Majd szóval teszem a rendőr főnöknél ha bemegyek hozzá holnap az irodába.- ígéri a felügyelő nő szigorú hangon.

-Ne szólj szám. Nem fáj s fogam. Így mongyák úgy felügyelő nő. De mégis azt mondanám hogy nagyon fura ember az a mi rendőr főnökünk. No Gírk helyettese sem jobb!-szól közbe a temető csősz.

-Miben volt Abic úr felöltözve?

-Abba amibe megtaláltam reggel fél ötkor felügyelő nő. Esküszöm erre.

Tehát. Farmer nadrág és a kockás ing amelyet említett ott a hídnál.-bólint rá el gondolkodva a feügyelő nő.

-Pontosan! Farmerba vot és kockás ingbe, meg fehér sport cipőben.Igazat beszél Henna. Higye el. – erősíti meg Henna szavait a temető csősz rögtön.

 „”A fenében! Ez falu. Itt mindenki mindenkirők tud valamit de egyben senki sem akar semmit tudni ha kérdezem. Itt nehéz lesz nyomozni! Másképp kell nyomoznom a gyilkosság felderítésében” „- jegyzi meg magában a feügyelő nő és közben Hennára szegezi a tekintetét.

- Ha most velem jönne a halottas házba, úgy meztelen az asztalon fel ismerné Abic úrat. Vagyis megmerne esküdni rá, hogy a hűtő házba az  asztalon Abic úr fekszik fej nélkül? 

                                                                                                                    9

-Henna gondolkodik. Egy pillanat után mondja is. „ meztelen és  fej nélkül?

-Hát ismerte! Azt mondta még ott kint a hídnál is.

-Melyik nő ne ismerte volna? Hát mindegyiket nyösztette! Ja   igen! Eszembe jutott. Egyszer még mikor nagylány voltam akkor mutatott nekem egy borsó nagyságú szemölcsöt a jobb combja tövébe. És még azzal is híreskedett akkor nekem, hogy ,,,, ott is van neki épp akkora. Tugya hogy mire gondolok? Felügyelő nő.- pirosodik el Henna.

-Bevitték magá a rendőrségre hogy ki hallgasák, vagy hogy azonosítja  a hullát?

-Nem felügyelő nő. Itt a hídnál tettem le a vallomásomat, amit Gírk  úr rögtön felis jegyzett a füzetében. –válaszolja Henna és a kapu elé érkező  tűzoltó autó előtt indul kinyitni a kaput. Felügyelő nő elkapja a kezét és parancsoló hangon mondja is neki hogy majd  a tűzóló kocsi mögött veszteglő két járőröző kocsiból valamelyik rendőr kinyitja majd. Henna vissza ült már tétován mikor  felügyelő nő  meg jegyzi még azt is hogy legalább majd kicsit dolgozanak a rendőr urak a fizetésükért. Egy fiatal rendőr nyitja ki a léc kerítés nagykapuját mikor a Felügyelő nő lassan felkel a székből. Még lépkedett a   feléje közeledő ideges rendőr fönök felé , a Nap sugarai felcsillanak az oldalt felvágott szoknyája alol ki-ki villanó fényes hullahopp takarta formás combjain.  

-Látom riadóztatta az egész kapitányságott. Itt az összes redőr őrs  Henna udvarában. Nos kezdhetik is a szivattyúzást rögtön. Úgy tudom hogy az ásott kutak alján félméternyi iszap is van. Ezért azt is kotonyászák majd jól át. Ugyan is a gyilkos az állitőlagos Abic úr fejére kötözhetett téglákat, vagy valami mást hogy jól elmerülhessen majd az iszapban. Megértették az urak? –sorolja el gyorsan a felügyelő nő és közben fátyol vékony mosoly szökik az arcára mikor látja hogy bámulják  őt

 

10


Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

2. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST. NINCS KAUCIÓ! INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! KEDVEZŐ BÉRLETI DÍJ!

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

3. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

4. Samsara Masszázs Szalon

► Masszázs Balatonfüred

balatonfuredmasszazs.hupont.hu

5. BOLTÍVES VENDÉGHÁZ-Sajógalgóc

► Jöjjön el Sajógalgócra egy VADREGÉNYES kis faluba, pihenni, túrázni. Kirándulási célpontnak ajánlom a közelben található Szilvásváradi Nemzeti Parkot, Aggteleki Cseppkő Barlangot, Edelényi kastélyt, Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőt.

boltives-vendeghaz.hupont.hu

6. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

7. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen". Én hiszek és bízok a Természetben. És Te?

biovetomag.hupont.hu

8. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

9. Befogad-LAK Erdőkertesi Állatvédő ALAPÍTVÁNY

► HOGYAN MENTHETSZ MEG 100 KUTYÁT,CICÁT 40 PERC ALATT? IVARTALANÍTS! NEM VAGYUNK MENHELY! ELSŐDLEGES CÉLUNK AZ IVARTALANÍTÁS FONTOSSÁGÁNAK NÉPSZERŰSÍTÉSE, A HOZZÁNK KERÜLT GAZDÁTLAN ÁLLATOK REHABILITÁLÁSA, MEGFELELŐ GAZDI MEGTALÁLÁSA!

befogadlak.hupont.hu

10. Budapesti Költöztető - Bútorszállító

► Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

budapestkoltozteto.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

2. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

3. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

4. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

5. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

6. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

7. FRANCIA AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon....

► Gyári/Utángyártott/Bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

8. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

9. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

10. FELTŰNŐ ÉS EGYEDI NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS BIZSU ÉKSZEREK ALACSONY ÁRON !!!

► GYÖNYÖRŰ NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS EZÜST ÉKSZEREK NAGYKER ÁRON!!! AZ ELEGÁNS HÉTKÖZNAPI VISELETTŐL AZ EXTRÉM FELTŰNŐ ÉKSZEREKIG ITT MINDENT MEGTALÁL!!!

olcsonszepekszert.hupont.hu

11. OLASZ AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

12. BMW ALKATRÉSZ - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► BMW (1-es, 3-as, 5-ös, 6-os, 7-es, X, Z széria) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

bmw-alkatreszek.hupont.hu

13. FORD alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári alkatrészek,Utángyártott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. FORD-ESCORT, C-MAX,GALAXY,FIESTA,FOCUS,FUSION,KA,MONDEO,RANGER, S-MAX,TRANSIT alkatrészek elérhető áron..

fordalkatreszmiskolc.hupont.hu

14. TURBÓCSŐ, TÖLTŐLEVEGŐ CSŐ - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Intercooler csövek: Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

15. FŐTENGELY ÉKSZÍJTÁRCSÁK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Főtengely ékszíjtárcsák Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

16. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

17. ABS Jeladók MaTi-CaR Alkatrész - ABS szenzorok elérhető áron Miskolcon...

► Új, utángyártott ABS jeladók; ABS szenzorok; KERÉKFORDULATSZÁM érzékelők, KERÉKFORDULATSZÁM jeladók szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

18. ZaZa Kutyaruha

► Kutyahidegben, kutyaruhában, tiszta marad, legalább a kabát alatt. Kutyaruhák egyedi méretre

zaza-kutyaruha.hupont.hu

19. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

20. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

21. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

22. OPEL alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Opel alkatrészek Miskolcon! Opel AGILA, ANTARA, ASTRA, CORSA, COMBO, FRONTERA, INSIGNIA, MERIVA, MOVANO, OMEGA, SIGNUM, TIGRA, VECTRA, VIVARO, ZAFIRA alkatrészek elérhető áron! Opel alkatrészek A-Z-ig!

opelhez-alkatreszek.hupont.hu

23. Jogi tanácsadás, Családjog, Ingatlanjog, Bontóper, Cégjog, budapesti ÜGYVÉD

► Bontóper, ingatlan adásvételi jogi tanácsadás, családjog, ingatlanjog, öröklésjog, cégjog, kártérítési jog Dr Mohos Gábor ügyvéd Budapest XIII. 06-20 354 8963

jogimegoldasok.hupont.hu

24. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

25. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

26. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

27. Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

► Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

jellem-ismeret.hupont.hu

28. Konyhabirodalom

► Egyszerűen, gyorsan, jót!

konyhabirodalom.hupont.hu

29. VW ALKATRÉSZ MaTi-CaR - VOLKSWAGEN Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► VW gyári, utángyártott autóalkatrészek (Amarok, Bora, Caddy, CC, Crafter, Derby, Eos, Fox, Golf, Jetta, Kaefer, LT , Lupo, Multivan, New Beetle, Passat, Phaeton, Polo, Scirocco, Sharan, Spacefox, Tiguan, Touareg, Touran, Transporter, Vento)

vw-alkatreszek.hupont.hu

30. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

31. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

32. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

33. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

34. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:Mobil:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

35. AUDI - alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► AUDI autóalkatrészek Gyári-,Utángyártott /Audi 80,Audi 100,Audi A1,Audi A2,Audi A3,Audi A4,Audi A5,Audi A6,Audi A7,Audi A8,Audi Q3,Audi Q5,Audi Q7,Audi TT,Audi ALLROAD,Audi R8,

audi-alkatreszek.hupont.hu

36. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

37. Sicambria-Alba Regale-Fehérvár, Buda Vetus-Ősbuda-Óbuda

► Királyi fehér fővárosunk Sicambria, Alba Regalis, Fehérvár, Buda Vetus, Ősbuda azaz Óbuda, Szűz Mária sziget, Veteri Pest-Antiqua Pest ősi városaink és múltunk eltitkolt történelmünk kutatásával és feltárásával foglalkozó oldal

albaregalis.hupont.hu

38. FOJTÓSZELEP-PILLANGÓSZELEP - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► Fojtószelepek Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Toyota, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

39. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

40. TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

► "Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

41. Homérosz,Toldi,Csontváry a NAPÚTon, Minósz/Mithrász, 3500 éves szupernaptár

► “Krónikákat, történelmet lehet hamisítani, de a Nap járását az égen nem!” Iliász a napúton? Odüsszeia, mint vízöntő-paradoxon tanulmány? Kitatált-e a Képes Kor-nika? Bronzkori szupernaptár?Nap-Hold-Vénusz:Toldi trio, MINÓSZ Kréta és MITHRÁSZ kultusz.

naput.hupont.hu

42. Újtelepi Móra Ferenc Általános Iskola Informatika modulja

► -

morainfo.hupont.hu

43. KÓTAJSKÉ CENTRUM VÝROBY DRÔTENÉHO PLETIVA, A BETONOVÝCH

► DRÔTENÝ PLOT JE NAJLACNEJŠÍ PLOT NA SVETE. HOCIČO BUDETE K TOMU POTREBOVAŤ, U NÁS NÁJDETE ÚPLNE VŠETKO. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: ZA VÝROBNÚ CENU!

novyplot.hupont.hu

44. Minden ami számvitel... A-tól Z-ig

► Számvitel vizsgára készülsz, vagy szeretnéd ismereteidet bővíteni, netán most ismerekedsz a tantárggyal vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy? Ha a válasz igen, akkor itt a helyed! Gyere, és számvitelezz Te is!

szamvitelezz.hupont.hu

45. UPC DIRECT ÁTVÁLLALT, VAGY INGYENES BEÜZEMELÉSSEL. HD KÉSZÜLÉKEK.

► UPC DIRECT MŰHOLDAS TV CSOMAGOK ELŐFIZETÉSE, VEVŐKÉSZÜLÉKEK, ANTENNARENDSZEREK TELEPÍTÉSE. HELYSZINI SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS SZERELÉS HÁROM NAPON BELÜL. NAGYFELBONTÁSÚ HD KÉSZÜLÉKEK.

upcdirectupc.hupont.hu

46. GTA San Andreas

► Minden, amit tudni kell a GTA-ról! Kódok, módok, végigjátszás és egyebek! :)

gta-sandreas.hupont.hu

47. Burkolás-gipszkartonozás

► Építőipari kivitelező hideg-meleg burkolást, gipszkartonozást, festést vállal Budapesten és környezetében. A helyszíni felmérés után korrekt árajánlat! Norius Holding Kft.

burkolas-festes-gipszk.hupont.hu

48. SIK BÉLA RÁDIÓ GYŰJTEMÉNYÉNEK BEMUTATÁSA

► RÁDIÓMÚZEUM RADIOMUSEUM

sikbela-radio.hupont.hu

49. ~Csajsziknak~

► Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

50. Eladó tüzifa Budapesten

► Eladó tüzifa Budapesten házhozszállítással, akác, bükk, gyertyán, tölgy tüzifa méterben, hasítva, kalodázva 06 70 410 7499.

tuzifabudapesten.hupont.hu

51. NICS probiotikus táplálék-kiegészítők. Élőflórás termékek.

► Sokszor a legapróbb dolgok hozzák a legnagyobb változást!

probiotikus.hupont.hu

52. Háztartási gép szerviz

► Indesit, Ariston, Ardo, Gorenje, Samsung, Whirlpool, Candy, Siemens, Bosch, Zanussi, Beko, Electrolux, Szakszerviz. MOSÓGÉP javítás- MOSOGATÓGÉP javítás SZÁRÍTÓGÉP javitás- VILLANY TŰZHELY FŐZŐLAP javitás 06/1-308-87-28, 06/1-359-34-54, 06/70-4275094

szervizkozpont.hupont.hu

53. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

54. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

55. FŰTŐMOTOR-ELLENÁLLÁS-FŰTŐRADIÁTOR - MaTi-CaR Alkatrészek Miskolcon...

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

56. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

57. Új és használt robogó , motor kereskedés, bizományos értékesítés

► Aprilia, Benelli, Gilera, Keeway, Piaggio, Vespa márkakereskedés és garancia szakszerviz. Használt motor és robogó kereskedés Budapesten. Bizományos értékesítés. Gyári és utángyártott alkatrészek raktárról. Robogó tuning és teljesítménynövelés

keewayszerviz.hupont.hu

58. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS HÁZTÓL-HÁZIG NÉMETORSZÁGBA-AUSZTRIÁBA-SVÁJC ISZKIRI-TRAVEL

► HÉTFŐ-SZERDA-SZOMBAT NÉMETORSZÁG-AUSZTRIA-SVÁJC FELÉ!KEDD-CSÜTÖRTÖK-VASÁRNAP MAGYARORSZÁG FELÉ!Utazási igényeiket sms-ben vagy a 06-70-429-6227 telefonszámon tehetik meg.

velemutazz.hupont.hu

59. Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

► Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

darazsirtasa.hupont.hu

60. Horgolt kiegészítők: sapkák, sálak, kézmelegítők, mandzsetták, ékszerek

► A horgolt kiegészítők öltöztetnek, egyedivé tesznek. Kalapok, sapkák, sálak, kesztyűk és ékszerek!

horgol.hupont.hu

61. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

62. Körömfutár,Fusion Acrylgel Tip,Proxxon,JD8500,Gyakorlókéz,UV LED lámpa.

► Proxxon,JD8500 csiszoló,asztali és UV és LED lámpa,gyakorlókéz,új nyomda lemezek,2MBeauty,Pearl,Moyra,Mystic Nails műköröm Budapest,műkörmös,Gel lakk,akril vizes matrica,porelszívó,paraffingép,ajándék ötletek,fusion hybrid acrylgel,FusionTip sablon

koromfutar-nailexpress.hupont.hu

63. ERIKA Esküvői ruhaszalon és kölcsönző!AKCIÓ!!!

► http://www.erika-szalon.hu/ facebook-on is

erika-szalon.hupont.hu

64. Dazer ultrahangos kutyariasztó

► Vannak kutyák akik csak akkor vesznek komolyan, ha kapnak egy kis zavaró ultrahangot!

ultrahangoskutyariaszto.hupont.hu

65. Kondor Béla Általános Iskola

► _____________.-1181 Budapest, Kondor Béla sétány 7-._____________ Alapítvány számlaszáma: 11718000-20456166 Adószám:18507739-1-43

kondor.hupont.hu

66. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

67. ÉRD SÓDER-BETON DEPO

► CÉGTULAJDONOS: SOÓS GYULA

soderdepo.hupont.hu

68. BETEKINTÉS AZ ÓVODAI ÉLETBE - Goró Erzsébet óvónő

► " Gyermekkorunk jelei ott maradnak életünk helyszínein, ahogy a virág illata is ott marad a szobában, amit díszített" - Chateubriand

ovodaivilag.hupont.hu

69. Festett címergyűjtemény - Painted coat of arms collection

► Magyar történelmi-, település-, családi címerek, üvegfestmények.

festettcimerek.hupont.hu

70. Veszélyes fakivágás Budapesten

► Veszélyes fakivágás Budapesten biztonságosan, garanciával +36 70 272 0149, minőségi szerszámok, elérhető ár, irányított fadöntés alpintechnikás favágás, email: krisztiankaroly77@gmail.com

fakivagasbudapest.hupont.hu

71. MOTORTARTÓ-, VÁLTÓTARTÓ BAK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Motortartó bak és váltótartó bak Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW minden autótípushoz és márkához!!!

motortarto-valtotartobak.hupont.hu

72. DÉNER KÉSZHÁZAK és KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

► ENERGIATAKARÉKOS ELEGÁNS MINŐSÉGI NAGYPANELES KÉSZHÁZAK, KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

keszhaz-vivex.hupont.hu

73. Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

► Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

lapfoldiketto.hupont.hu

74. Clara vagyok! Üdvözöllek Szeretettel!

► Csillogó,weboldal díszítő, glitteres képek,és még sokféle! Gyere kukk be! :) Ha meg tetszik valami nyugodtan viheted,vagy csak nézelődj.

klarika.hupont.hu

75. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen". Én hiszek és bízok a Természetben. És Te?

biovetomag.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 4
Heti: 15
Havi: 100
Össz.: 13 922

Látogatottság növelés
Oldal: Abic úr feje
Fantasztikus kis regények - © 2008 - 2018 - bbnovella.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »