Fantasztikus kis regények

Kiméletlen helyzetben került nő és férfi együttléte ..........

                                            

                         Abic úr feje

-Jó napot  asszonyom! –Én a belvárosi felügyelő nő vagyok.

Az a különös gyilkosság ügyében nyomozok a maguk falujukban.

-Jó napot! –köszön vissza a léc kerítés háta mögül a virágos kertjét kapálgató középkorú  nő . Ki egyenesíti a derekát és a fekete, hosszú hullámos hajú felügyellő nőre szegezi csodálkozó tekintetét.  „”Női nyomozó!? De kifordult ez a világ?  „”- gondolja, majd kíváncsi tekintete fehér blúza alatt feszülő dús kebleire téved, de csak egy pillanatig pihen a kihívó kebleken a tekintete és már egy  pillanat múlva,  a formás csípőjét eltakaró szűk  fekete szoknyáján fut végig egészen a térdéig.  „”ejha micsoda nyomozó nő !  még lábszínű hollahopott is visel! ha ezt a nőt, az uram látná!? ” „ - mondaná is fen hangon.  Ha tekintete nem akadna meg a felügyellő nő derekővén, melyen ott lóg  a  hatlövetű forgós pisztolya is.

-tud ezzel a pisztollyal lőni is ez a hölgyemény? vagy csak azért horgya magával, hogy meg tudja magát védeni a férfi kollégáitól? -fordul meg ez az írígykedő gondolat a kapa nyelére támaszkodó asszonynak.-

-Rá ér egy kicsit? Szeretném ha meg mutatná azt a helyet ahol megtalálta a  „jelentés szerint” a holttestet. – kérdezi a felügyellő nő miközben aprólékosan végig vizsgálja a szegénykés nád fedelű egy szobás házat. Július volt. Ezért a tornácra helyezték ki a bádog tűzhelyet, melynek kormos rozsdamarta kályha csövén az enyhe szellő ide- oda fújdogálta a fekete füstöt a tető tartó  egyik fa pillére mellet. –  „”biztos az ebédet kezdi főzni., nem rég gyújthatott be az

                                                                                                                   1

 

asszony ,  ugyan is nagyon fekete  füst gomolyog ki a rozoga kályhából” „-jegyzi meg a nyomozó nő.

Az asszony neki támasztja kapát a kerítésnek és kedvesen a felügyelő nő arcába tekint.  „”hmmm ,, jó az alakja, szép pofiú, nő, még hozzá csinos is az egyen ruhájába  „”jegyzi meg az -Erre tessék! –nyitja ki a virágos kert léc kerítés kiskapuját az asszony .

-Mehetnénk az utcán is. De az udvaron keresztül közelebb. –kezdi az asszony, még az udvar hátsó kapuja felé vezeti a nyomozó nőt. Hosszú, üres  birka istálló előtt lépkedtek , mikor az istáló végénél, a magas eper fa tövében a porban fürdő tyúkok közül a kakas hangos kotkodácsolással üdvözli a nyomozó nőt.

-Birkákat tartanak?

-Hát igen. Nincs sok. Csak tavaly döntöttünk úgy hogy a férjem örökségét a birka tenyésztésre fogjuk fordítani. Tugya a férfjem az ács.  Szomszédos faluban fogott fel egy tető munkát. Ma reggel korán is  indult. Be akarja fejezni. No meg a rádió is mondta az éjszakára az esőt. Ezért ma reggel én hajtottam ki a birkákat oda a mezőre. Innen is lehet látni a csordát. Ott a döllő úton túl. Látja?

-Látom őket. Meg a  kis puli kutyust is. Ott ugrál a nyár fa tövében . Maguk a falu szélén laknak. No meg tőllünk  jobbról a temető is, azzal a kísérteteis kápolnával. Mondja nem félnek itt lakni a férjével?  -szól közben a felügyellő nő.

-Tíz éve lakunkt itt a férjemmel. Nem féltünk. Ha bár minden féle félelmetes meséket mesél a falu népe a temetőről. Mink  a férjemmel egy szót sem hiszünk el abból a sok  rémísztő mende- mondákból. De ez a borzalmas gyilkosság után! Beismerem rettegünk kicsit a férjemmel. Nos itt a hátsó kapu is  Innen már látni lehet a döllő útatt is , és mellette az árkot is. Tavaly bágeroztatta ki az áldozat akit pont én egy hete találtunk meg fejetlenül az árokba.

2

 

 

-Ismerte az áldozatot? –vág szavába felügyelő nő.

-Mindenki ismerte. Tugya ez falu. Itt mindenki, mindenkit  ismer.

Hát mondhatom elégé . Hogy is mongyam ” „ elégé gané  alak is volt az  a Abic úr” „nem sajnálom. De nem is örülök annak hogy valaki kivégezte. De már szörnyűnek tartom azt , hogy még  fejét is levágta a gyilkosa. Megtalálta már a fejét a rendőrség?

-A jelentésben úgy áll , hogy még keresik. – válaszol a felügyellőnő.

- Jut eszembe.  A gyilkosság napjától számítva a helyi nyomozók belenéztek a maguk udvarában lévő ásott kútba is?

-Mit képzel maga? Még hogy a mi kutunkba lenne Abic úr feje!?

- Gyilkos, a maguk kútyukba is dobhatta az áldozat fejét. –jegyzi meg a felügyelő nő miközben az árkon átnyúló  téglából épített két méternyi hosszú hídra lép az alacsony sarkú cipőjében.

-Maga meghibbant! Mi abból a kútból isszuk a vízet! Ne agy Isten hogy benne legyen Abic úr feje!

Hát sosem lehet tudni mi jár az efféle gyilkosok fejében.  A „jelentésben” úgy áll hogy pont itt a híd mellet találta meg maga az áldozatot múlt héten pénteket kora reggel fél ötkor. Kérem mesélje el hogy is történt. Tugya „jelentés” az csak irka -firka. Sok minden fontos dolog kimaradhat bellőle. Ezért szeretem a tanúkat személyesen a nyomozás közben kihallgatni. Kérem újra mesélje el most nekem itt a híd korlátjának támaszkodva, de  lehetőleg  a legpontosabban. Hogy találta meg Abic urat itt az árokban, vallomása szerint   múlt héten, pontosabban  péntek hajnalban .

-Még hányszor meséljem el? –csattan fel az asszony.

-Mindaddig még a nyomozás folyik- válaszol bólintva a felügyelő nő.

                                                                                                                     3

 

-Az úgy volt! –kezdené  az asszony, de meg akad, közben a felügyelő nő a szoknyája farzsebéből előhúzza a kis noteszét. Mielőtt jegyzetelni kezdene, a vallomásra készülődő asszony felé fordul , és kedvesen a kék szemeibe nézve kérdezi tőlle.

- Henna a neve ? Jól olvastan a jelentésben ugye?

-Enga Henna a nevem. Sokáig szégyelltem is a           Henna nevet. De ha már anyám ezt a nevet adte nekem mit tegyek. Most már belenyugodtam.

-Nekem tetszik a Henna név.-érinti meg jobb vállát Hennának a felügyelő nő.

-Nos hogy is talált rá a hullára? Henna mindkét lába megremeg a végig gombos halvány zöld ruhája alatt.  Majd nagy levegőt vesz és kezdi.

-Hajnal fél ötött ütötte a kápolna  torony órája mikor a hídon a kis puli kutyus át hajtota birkákat. A birkák már a döllő úton túl a mezőn legelésztek mikor arra figyelek fel hogy itt a híd mellet az árokban ugat furcsán. Hiában hívtam többször is, de nem jött. Hát onnan attól a mogyoró bokortól ide a hídhoz sietek. Ha nem fogom a híd védő korlátját tán én maga is az árokba zuhanok eszméletlenül.

-Egy fejetlen hulla mellet csahol az én kutyusom!

-Várjon csak Henna! Jól emlékszik ? Pontossan fél öt volt? –szakítja félbe a felügyelő nő.

-Hogyne emlékeznék pontosan ! Itt a hátunk mögött a kápolna órája az  majd percnyi pontossággal jár. Mondom. Fél ötött ütte mikor itt ezen a hídon átbaktattak a birkák.

Értem .  A hullát úgy,,,, öt perccel később látta meg  fekete öltönyben és az elképzelt fejjel,  lefelé az árokban.

-Nem fekete öltönyben! Hanem farmer, és az a hülye fehér- piros kockás ingben. –javítja ki Henna  felügyelő nőt.

-Pedig a jelentésben ez áll. Idézem a szavait Henna.

-„Fél ötkor meg pillantom Abic úr holttestét az árokban fekete öltönyben és nem volt feje”. Így írja jelentésben amit kézhez kaptam"

4

 

–Nem azt mondtam! Még hogy fekete öltönyben? Nem volt Abic úr fekete öltönybe! Jól láttam hogy  farmer és a kockás ingben feküdt itt hason az árokban. Ja meg fehér sport cipőben.

-Felügyelő nő bólint.

-Mióta  ismerte Abic urat? Henna.

-Nagylány korom óta. Mindég nekem akart udvarolni.

-Elutasította Abic urat. Nem tetszett magának. Meg nem is volt bele szerelmes?

 -Szerelmes egy ilyen gané alakba? Dehogy! Még hogy én szerelmes lettem volna belé!? Hogy is kérdezhet ilyesmit?- csattan fel Henna.

-Csak azért kérdezem hogy a nyomozás helyes irányba induljon rögtön az elején.   

- Tán nem gondolja hogy én őltem meg Abic urat!? –förmed rá Henna  a felügyelő nőre ki közben háta mögött, feléjük közeledő rendőr autóra tekint.

-Nyugogyon  meg Henna. Nem gondolom hogy maga a gyilkos. –Jó napot felügyelő nő! –kiáltja széles mosollyal a középkorú kopaszodó rendőrfőnök, mikor becsapja járőröző kocsi ajtaját.

-Már három napja várom az irodámba! És magát hol találom? A gyilkosság színhelyén. -

-Azért küldtek ide hogy nyomozzak. Mi ebben a különös? – lép a rendőrfőnök elé a felügyelő nő és kezet ráz vele.

-Mi az irodába vártuk magára. Az egész kapitányság fel van villanyozva! Egy felügyelő nő érkezik! És ahogy látom még hozzá csinos is. – sorolja a rendőrfőnök miközben  szemei felakadnak a felügyelő nő Nap fényében felcsillanó formás lábain.

-Azt elhiszem. De talán nyomozniuk kellene, Nem? – néz szúrósan a rendőrfőnök szemébe a felügyelő nő és közben  fel is tesz egy kérdést neki.

                                                                                                                    5

-Maga írta a jelentést?

-Persze. Én és a kollégám Gírk vonultunk ki elsőnek a gyilkosság színhelyére a temető csősz bejelentése után úgy húsz percre. –kezdi a rendőrfönök , de a felügyelő nő szavába vág.

-A temető csősz és Henna után maguk látták meg elsőnek a holttestet? 

-Itt feküdt Abic úr fejjel  lefelé az árokban,, akarom mondani fej nélkül  a fekete öltönyében.

-Nem volt feje a hullának ! Arcát nem láthatta Honnan tudja hogy Abic urat látja? –vág a szavába a felügyelő nő.

-De kérem! Hogy, hogy  honnan tudom? Először. A hullának jobb kezén a mutató ujján volt a karika gyürű  is , melyben bele volt a neve gravírozva. Másodszor Abic-né is a halott azonosításkor kimondta hogy azt hogy az  ő férje. Vagyis Abic úr fekszik a bonc terem asztalán. – sorolja a rendőr főnök kissé sértődötten.

-A  hulla fejét még nem találták meg? Gondolom nagy erővel is keresik. Ja most jut eszembe. Úgy tudom hogy a faluban van tűzoltó otthon is. Kérem intézkedjen rögtön hogy még ma  Henna-ék udvarán található  kútból szivattyúzák ki a vizet hátha az állítólagos Abic úr fejét a gyilkosa beledobta. –kéri meg a felügyelő nő a főnököt és Henne felé fordul.  

-Mi itt végeztünk is. Most bemegyünk a tornác alá és ott az asztalná megvárjuk a rendőr urakat és tűzoltókat is,  és  meg várakozunk addig is  beszélgetünk, magáról a férjéről a és temető csőszről . No meg Abic úrral kapcsolatban is szeretnék még néhány kérdést feltenni.

–Feügyelő nő! Azt komolyan gondolta hogy Henna kutukból szivattyúzuk ki az össz vizet?- vág szavába a rendőr főnök.- kissé gúnyosan

-Persze! No meg még a tűzoltók szivattyúzzák  kútból ki a vizet 

 

6

 

 

addig az én fogadtatásomra készült tortát is megehetik a rendőr urak. – mosolyodja  el  magát  a  felügyelő  nő  és  elköszön a rendőr főnöktől. Ki szemmel láthatóan elvörösödik mérgében és jól becsapva a kocsi ajtaját elrobog a döllő úton a köszpont felé.

-Már az asztalná üktek mikor a temető csősz lép be a kiskapun nagy Jó napot köszönve. Henna rögtön helyel is kinálja. Pont kávét főzöm. Kér  maga is egyet. Kédezi is a temető csőszt ki a felügyelő nő keresztbe rakott formás combjai akadtak fel a szemi.

-Hát,,,, hogy is mongyam meg ihatok egy kávét ezkkel a csinos nök társaságába. – makogja zavarába. „ redőr nőt még nem láttak itt falun”- jegyzi meg magában a felügyelő nő és az ő lábain bámészkodó csőszhöz fordul.

-Ha jól tudom maga a temető csősz? Mongya nem hallot semit vagy nem – e látott valami furcsát múlthét péntekre virradó éjszakáján?

-Hát,,, hogy is mondjam? Látok én sokmindent. Csak hallgatni kell. Tugya mán hogy megy ez. Jobb nem beleavatkozni semmibe. – válaszólja a csősz mikőzben a felügyelő nő combjaira  pislog,  ki épp  készakarva megcseréli a lábait.

-Tudom. Tudom! Falun mindenki mindent tud, és egyben semmit sem tud. De kicsit gondolkodjon. Hátha eszébe jut valami. –bátorítja a felügyelő nő közben Hennára tekint ki épp az aranyozott tálcán taszi elébe a három gőzölgő kávéval. Modja is rögtön hogy cukrott nem tett a kávékba és még azt is hozzá teszi hogy a tálca csak arnyozot. Nem vagyunk mi oly gazdagok. Jegyzi meg mikor a temető csősz melett helyezkedik el a vesszőből fonott karosszékben.

-Felügyelő nő tesz egy kiskanál curot a kávés csészéjébe. Hosszasan kevergeti és közben a temető csőszt figyeli ki hol Hennára tekint hol a felügyelő nő combjaira.

                                                                                                                   7

-Nos mit is látott és hallott péntekre virradó éjszakáján?Tudom hogy elhallgat valami fontossat. Tugya a nyomozás akadozása is bűn cselekménynek számít. De tanúkat úgye a törvény védi. Ezt tudja ugye?

-Hallottam valamit. Meg hát láttam is. –kezdi a temető csősz félénken.

Ne aggódjon nem lesz a neve felemlítve sehol.  -  biztattja határozott hangon a felügyelő nő.

-Pénekre virradó éjszakáján. Pontosan fél egykor. Biztos mert épp a felett ütötte a kápolna órája mikor indultam haza Henná-éktól. Ők  a házasság év fordulójukat ünnepelték pont. Temető szomszédok vagyunk. Hát engem is meghívtak. Szóval a hátsó kapun mentem haza. Arról sokkal közelebb. Meg egyben a temetőn  is keresztül megyek. Még gyalogolok a lakásig adigg körül is nézhetek. Épp a nagy kereszthez érek a kápolna előtt mikor hangos robajjal meg áll egy piros színű autó pont a hídnál. A  kocsi fényszórója fényében csak ennyit láttam hogy egy szőke nőt löknek a híd mellé az árokba, és az autó utána nagy  sebességgel el is viharzott észak felé a döllő úton.  Rögtön oda is  rohantam a hídhoz,  de akkora már a szőke nő arra dél irányba botorkált. Hiába kiáltottam utánna néhányszor hogy kell e neki ilyen -olyan segítség. Még vissza sem fordult. Ezt elmondtam a rendőr főnökének is. Ő erre azt válaszolta hogy nem függ a gyilkossághoz és nem fontos. – fejezi be a temető csősz a vallomását és újból a felügyelő nő fényes hullahopjára pislog lopva.

-Maga persze nem tudja hogy ki is vot az a szőkeség? –zavarja meg a bámészkodásban a csőszt a felügyelő nő , és közben Hennára tekint. Henna bólint arra hogy a gyilkosság éjjelén ők ünnepélték az egész családjukkal a  házasság évfordulójukat. – No ez érdekes! Nem áll a jelentésben hogy maguk a vitatott éjelén ünnepeltek.

-Pedig mondtam ezt is. Vagyis Gírk úr állítólag fel jegyezte az

8

ünnepséget is. Még a rendőr főnök is benézet, úgy egy éjfél körül. Abic úrral együtt.

-Pontossan éjfélkor! Én ott az ablaknál ültem és hallottam a kápolna óráját ahogy elüti a tizenkettőt. –vág Henna szavába a temető csősz.

-Abic úr is  volt a maguk házasság év fordulójukon? –hökken meg a felügyelő nő.

-Volt!  Azt hittem hogy tudja a felügyelő nő. Ez nincs a jelentésben?

 -Dehogy ! Nincs a jelentésben. Én is furcsálom. Pedig többszörös is átolvastam. Majd szóval teszem a rendőr főnöknél ha bemegyek hozzá holnap az irodába.- ígéri a felügyelő nő szigorú hangon.

-Ne szólj szám. Nem fáj s fogam. Így mongyák úgy felügyelő nő. De mégis azt mondanám hogy nagyon fura ember az a mi rendőr főnökünk. No Gírk helyettese sem jobb!-szól közbe a temető csősz.

-Miben volt Abic úr felöltözve?

-Abba amibe megtaláltam reggel fél ötkor felügyelő nő. Esküszöm erre.

Tehát. Farmer nadrág és a kockás ing amelyet említett ott a hídnál.-bólint rá el gondolkodva a feügyelő nő.

-Pontosan! Farmerba vot és kockás ingbe, meg fehér sport cipőben.Igazat beszél Henna. Higye el. – erősíti meg Henna szavait a temető csősz rögtön.

 „”A fenében! Ez falu. Itt mindenki mindenkirők tud valamit de egyben senki sem akar semmit tudni ha kérdezem. Itt nehéz lesz nyomozni! Másképp kell nyomoznom a gyilkosság felderítésében” „- jegyzi meg magában a feügyelő nő és közben Hennára szegezi a tekintetét.

- Ha most velem jönne a halottas házba, úgy meztelen az asztalon fel ismerné Abic úrat. Vagyis megmerne esküdni rá, hogy a hűtő házba az  asztalon Abic úr fekszik fej nélkül? 

                                                                                                                    9

-Henna gondolkodik. Egy pillanat után mondja is. „ meztelen és  fej nélkül?

-Hát ismerte! Azt mondta még ott kint a hídnál is.

-Melyik nő ne ismerte volna? Hát mindegyiket nyösztette! Ja   igen! Eszembe jutott. Egyszer még mikor nagylány voltam akkor mutatott nekem egy borsó nagyságú szemölcsöt a jobb combja tövébe. És még azzal is híreskedett akkor nekem, hogy ,,,, ott is van neki épp akkora. Tugya hogy mire gondolok? Felügyelő nő.- pirosodik el Henna.

-Bevitték magá a rendőrségre hogy ki hallgasák, vagy hogy azonosítja  a hullát?

-Nem felügyelő nő. Itt a hídnál tettem le a vallomásomat, amit Gírk  úr rögtön felis jegyzett a füzetében. –válaszolja Henna és a kapu elé érkező  tűzoltó autó előtt indul kinyitni a kaput. Felügyelő nő elkapja a kezét és parancsoló hangon mondja is neki hogy majd  a tűzóló kocsi mögött veszteglő két járőröző kocsiból valamelyik rendőr kinyitja majd. Henna vissza ült már tétován mikor  felügyelő nő  meg jegyzi még azt is hogy legalább majd kicsit dolgozanak a rendőr urak a fizetésükért. Egy fiatal rendőr nyitja ki a léc kerítés nagykapuját mikor a Felügyelő nő lassan felkel a székből. Még lépkedett a   feléje közeledő ideges rendőr fönök felé , a Nap sugarai felcsillanak az oldalt felvágott szoknyája alol ki-ki villanó fényes hullahopp takarta formás combjain.  

-Látom riadóztatta az egész kapitányságott. Itt az összes redőr őrs  Henna udvarában. Nos kezdhetik is a szivattyúzást rögtön. Úgy tudom hogy az ásott kutak alján félméternyi iszap is van. Ezért azt is kotonyászák majd jól át. Ugyan is a gyilkos az állitőlagos Abic úr fejére kötözhetett téglákat, vagy valami mást hogy jól elmerülhessen majd az iszapban. Megértették az urak? –sorolja el gyorsan a felügyelő nő és közben fátyol vékony mosoly szökik az arcára mikor látja hogy bámulják  őt

 

10


Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

2. SÁTOR PAVILON SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR!

► Pavilon sátraink Vízállóak, vízlepergetősek, belül gumis PVC UV szűrősek!

bankbiztositas.hupont.hu

3. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST. NINCS KAUCIÓ! INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! KEDVEZŐ BÉRLETI DÍJ!

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

4. BOLTÍVES VENDÉGHÁZ-Sajógalgóc

► Jöjjön el Sajógalgócra egy VADREGÉNYES kis faluba, pihenni, túrázni. Kirándulási célpontnak ajánlom a közelben található Szilvásváradi Nemzeti Parkot, Aggteleki Cseppkő Barlangot, Edelényi kastélyt, Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőt.

boltives-vendeghaz.hupont.hu

5. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

6. Budapest - Magyarország - Unió Képeken

► Az érdeklődőkkel szeretném megosztani az általam készített amatőr fényképeket. Bemutatom Budapest és Magyarország legszebb épületeit és látványosságait.

budapestmagyarorszagkepek.hupont.hu

7. Befogad-LAK Erdőkertesi Állatvédő ALAPÍTVÁNY

► HOGYAN MENTHETSZ MEG 100 KUTYÁT,CICÁT 40 PERC ALATT? IVARTALANÍTS! NEM VAGYUNK MENHELY! ELSŐDLEGES CÉLUNK AZ IVARTALANÍTÁS FONTOSSÁGÁNAK NÉPSZERŰSÍTÉSE, A HOZZÁNK KERÜLT GAZDÁTLAN ÁLLATOK REHABILITÁLÁSA, MEGFELELŐ GAZDI MEGTALÁLÁSA!

befogadlak.hupont.hu

8. BÁDOGOS SZAKÜZLET Tiszafüred

► Bádogos- és fémlemez áruk, acél-, alumínium-, cink tetőfedő és ereszcsatorna rendszerek, trapézlemez és polikarbonátok, kiegészítők, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok márka- és szakkereskedése

badogosszakuzlet.hupont.hu

9. Budapesti Költöztető - Bútorszállító

► Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

budapestkoltozteto.hupont.hu

10. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

2. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

3. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS HÁZTÓL-HÁZIG NÉMETORSZÁGBA-AUSZTRIÁBA-SVÁJC ISZKIRI-TRAVEL

► HÉTFŐ-SZERDA-SZOMBAT NÉMETORSZÁG-AUSZTRIA-SVÁJC FELÉ!KEDD-CSÜTÖRTÖK-VASÁRNAP MAGYARORSZÁG FELÉ!Utazási igényeiket sms-ben vagy a 06-70-429-6227 telefonszámon tehetik meg.

velemutazz.hupont.hu

4. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

5. PAVILON PIACI SÁTOR RENDEZVÉNY ÁRUS RAKTÁR SÁTOR VIP AUTÓBÉRLÉS

► ÁRUS PIACI SÁTOR, PAVILON, RENDEZVÉNY SÁTOR! VATTACUKOR ÉS POPCORN GÉPEK! VIP AUTÓBÉRLÉS!

pavilon.hupont.hu

6. FELTŰNŐ ÉS EGYEDI NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS BIZSU ÉKSZEREK ALACSONY ÁRON !!!

► GYÖNYÖRŰ NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS EZÜST ÉKSZEREK NAGYKER ÁRON!!! AZ ELEGÁNS HÉTKÖZNAPI VISELETTŐL AZ EXTRÉM FELTŰNŐ ÉKSZEREKIG ITT MINDENT MEGTALÁL!!!

olcsonszepekszert.hupont.hu

7. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

8. Szépkártya elfogadó helyek

► Szépkártya elfogadó helyek gyűjtőoldala

szepkartya-elfogado.hupont.hu

9. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

10. Nem minden Fekete-Fehér

► Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

olvaso-oldal.hupont.hu

11. Karácsonyi Üdvözletek, Sms-ek, Versek, Dalok

► "Karácsony este dallam száll, Szívedbe hatol, s benne hál. Angyalok énekét hozza a szél: Szép Karácsonyt, boldogságot ígér." Minden Kedves látogatónak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

karacsonyisms.hupont.hu

12. Vörös pöttyös könyvek rajongói oldala - Vörös pöttyös? Szeretem

► Üdvözöllek a könyvek Világába, kérlek nézz be hozzám, akár válogathatsz kedvedre. Olvasni jó, itt elfelejtheted a gondodat, mert a Könyv Szelleme segit megvigasztalni, csak kérd szívvel. Az Időtlen szerelem Kerstin Gier fantasyjának rajongói oldala.

vorospottyos-konyvek.hupont.hu

13. tüzifa rendelés tüzifa árak,tüzifa eladó, akác tüzifa,pedikür,lábápolás

► tüzifa szén eladó tüzifa árak tüzifa rendelésKomárom,Fejér megyékben

tuzifarendeles.hupont.hu

14. Dazer ultrahangos kutyariasztó

► Vannak kutyák akik csak akkor vesznek komolyan, ha kapnak egy kis zavaró ultrahangot!

ultrahangoskutyariaszto.hupont.hu

15. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:Mobil:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

16. TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

► "Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

17. ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

► TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

sat.hupont.hu

18. TÖMLŐ – GUMITÖMLŐ – IPARI TÖMLŐ- VASÚTI LÉGFÉKTÖMLŐ

► Az ipari tömlőket alapvetően az általunk szállított közeg (víz, levegő, olaj, vegyszer, gőz, gáz, stb.), illetve alkalmazási módjuk (szívó, nyomó, szívó-nyomó) szerint kategorizáljuk.

gumi-tomlo-iparitomlo.hupont.hu

19. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

20. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

21. Korcsolyaoktatás. Művészi görkorcsolya oktatás, elsőként az országban

► GÖRKORCSOLYA, KORCSOLYAOKTATÁS - MÛKORCSOLYA OKTATÁS - MŰVÉSZI GÖRKORCSOLYA OKTATÁS, MŰKORCSOLYA EDZÉS - JÉGPÁLYA - EDZŐTÁBOR

gorkorcsolya.hupont.hu

22. Ezo Hírnök

► www.ezohirnok.hupont.hu

ezohirnok.hupont.hu

23. FRANCIA AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon....

► ÚJ, utángyártott Francia autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

24. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

25. http://tukoraltaltalanyos.hupont.hu/ REJTVÉNYEK KICSIKNEK

► Ezen az oldalon Bibliai ihletésű, rejtvényeket találhattok rejtvénytípusonként csoportosítva.

rejtvenyekkicsiknek.hupont.hu

26. NICS probiotikus táplálék-kiegészítők. Élőflórás termékek.

► Sokszor a legapróbb dolgok hozzák a legnagyobb változást!

probiotikus.hupont.hu

27. Házikedvencek, szórakozás, és minden ami jó

► Sok szertettel köszöntök minden kedves látogatót az oldalamon!!! Remélem mindenki talál az érdeklődésének megfelelő leírást.

szandra-hannah.hupont.hu

28. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

29. játékok,gta san andreas,gta vice city csaló kódok,stb,mostwanted,gta2,3,4

► 06-70 a többit majd kedden

teoldalad.hupont.hu

30. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

31. Burkolás-gipszkartonozás

► Építőipari kivitelező hideg-meleg burkolást, gipszkartonozást, festést vállal Budapesten és környezetében. A helyszíni felmérés után korrekt árajánlat! Norius Holding Kft.

burkolas-festes-gipszk.hupont.hu

32. Születésnapi köszöntő képeslapok,Névnapra virágok,png képek,

► Izabella képei

bellakep.hupont.hu

33. SIK BÉLA RÁDIÓ GYŰJTEMÉNYÉNEK BEMUTATÁSA

► RÁDIÓMÚZEUM RADIOMUSEUM

sikbela-radio.hupont.hu

34. ~rékus idézeteii.*

► Remélem tetszeni fognak az idézetek! :) Jó böngészést a blogon! :))

rekusidezetei.hupont.hu

35. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

36. Minden ami számvitel... A-tól Z-ig

► Számvitel vizsgára készülsz, vagy szeretnéd ismereteidet bővíteni, netán most ismerekedsz a tantárggyal vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy? Ha a válasz igen, akkor itt a helyed! Gyere, és számvitelezz Te is!

szamvitelezz.hupont.hu

37. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz a nagyilágban és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

38. Eszterlánc Kreatív Hobby üzlet / Pécs

► Nem csak a "kézügyeseké" a világ, aki ügyes az rajzol vagy fest....a többiek hozzánk jönnek:) ! Pécs, JÓKAI Mór U. 6.

devaimarti.hupont.hu

39. Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

► Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 4000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

szelvedojavitasa.hupont.hu

40. Szerelmes idézetek*-*

► Szia.Ezen a honlapon idézeteket és verseket találsz.Jó szórakozást az olvasáshoz :) www.facebook.com/pages/Idéézetek-/167780439992981

szerelmes-id-ezetek.hupont.hu

41. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

42. Várak-Várromok-Kastélyok (Hadviselés) Lovagi Kultúrák és Kézifegyverek

► Ez a honlap Magyarország várait, várromjait és kastélyait igyekszik bemutatni, a sötét középkor hadviselésével együtt.

varak-varromok-kastelyok.hupont.hu

43. Veszélyes fakivágás Budapesten

► Veszélyes fakivágás Budapesten biztonságosan, garanciával +36 70 272 0149, minőségi szerszámok, elérhető ár, irányított fadöntés alpintechnikás favágás, email: krisztiankaroly77@gmail.com

fakivagasbudapest.hupont.hu

44. Lelkünk, tudatunk és testünk egyensúlya

► Visszaadni az erőt a domináns agyfélteke elülső és hátulsó agyterületének összehangolására, hogy tudatos választásra legyünk képesek. Választásra, ami megváltoztatja a múltat, hogy olyanná formálhassuk a jövőt, amilyenné alakítani valóban szeretnénk

lelkiegyensulyunk.hupont.hu

45. Pándzsáb Tandori Indiai Étterem honlapja Punjab Tandoori Indian Restaurant

► A honlap az étterem étel, ital kínálatát mutatja be. Megpróbál segíteni a rendelésben a házhozszálításnál és az elviteleknél.A tandor szó kemencét jelent. Ez egy hordóhoz hasonló alakú kemence, amelynek a falát alulról melegíti a nyílt láng.

indiaietterem.hupont.hu

46. Szájharmonikások lapja, tanulj meg könnyen szájharmonikázni:)

► Mindenkinek aki szereti a zenét(pop,rock,blues,stb,) itt megtalalja a kedvérevalót, Ingyen tab-ok !!!pl:Beatles,Michael Jackson,Lady Gaga,Bob Dylan,Elvis P,Queen,Bob Marley,stb. Remélem tetszeni fog és máskor is benézel.Jó időtöltést kivánok!

harmonika.hupont.hu

47. Unalom ellen ^.^

► Idézetek,Párbeszédek,Micheal,Szomorú Versek, Furcsa Jelek ..stb.

xlife.hupont.hu

48. HATODIK NAPON

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

hatodiknapon.hupont.hu

49. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

50. Bontott alkatrészek reális áron

► Nálunk nagyon sok mindent megtalál. Használt, bontott alkatrészek garanciával!

kalapos.hupont.hu

51. A legjobb idézetek egy helyen

► ♥♥♥♥♥Az igazi lányok nem tökéletesek, mert a tökéletes lányok nem igaziak..:)♥♥♥♥♥ Mindenre tudok magyarázatot találni,legfeljebb nem stimmel:$... megesik xD ♥♥♥♥♥ 2♥szó♥van♥amit♥a♥pasik♥utálnak.♥A♥NE♥és♥a♥HAGYD♥ABBA. ♥Kivéve♥ha♥összerakod♥őket.:D

budai-judit.hupont.hu

52. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

53. i d é z e t e k *_*

► ... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

szomruidezetek.hupont.hu

54. A földrajz

► .

foldrajzkrisz.hupont.hu

55. FUTBALL CSAPATOK!

► A világ összes legjobb csapata!

focicsapatok.hupont.hu

56. Lakatos Budapest

► 40 éves tapasztalattal rendelkező lakatos Budapest területén és környékén vállalja kerítések, kapuk, korlátok, tetőszerkezetek elkészítését 06 70 592-7584; kovacsoltvaskerites@yahoo.com

lakatosbudapest.hupont.hu

57. Idézetek és minden ami csajos *.*

► Nem volt tökéletes, semmi ilyesmi. Nem volt a tündérmesék szőke hercege, vagy mit tudom én. Időnként igyekezett olyan lenni, de akkor szerettem a legjobban, ha nem erőltette.

rainbowidezetek.hupont.hu

58. Egyszerű receptek kezdő háziasszonyoknak

► Süssünk - főzzünk együtt, egyszerűen!

konyha-kezdoknek.hupont.hu

59. Pesterzsébeti Használt gyerekruha és bababizományi

► Szerettel várunk pesterzsébeti üzletünkben nagy választékban találsz baba és gyermekruhát és babakocsit, etetőszéket, járókát, kiságyat, játékokat!

bababizomanyi.hupont.hu

60. Huszár Lajos Éremtár, Gyöngyös

► Magyarország 1000 éves története érmeken és emlékérmeken - egy különleges kiállítás Gyöngyös belvárosában

eremtar.hupont.hu

61. partners.hupont.hu

► Az internet világa (cikkek, érdekességek, programajánlások, beállítási segítségek)

partners.hupont.hu

62. MINDEN AMI FINOM:)))

► Ételek, édes sütemények, sós sütik.

mindmegeszem.hupont.hu

63. NAPCSILLAG

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

napcsillag.hupont.hu

64. Babzsák Univerzum

► MINŐSÉG ÉS KÉNYELEM ELÉRHETŐ ÁRON !

babzsakuniverzum.hupont.hu

65. PALOTÁS Számítástechnikai és Területrendezési Betéti Társaság

► A társaság fő tevékenysége: megyei területrendezési terv készítése, módosítása, települések településrendezési tervének, valamint módosításának készítése, telepítési tanulmányterv, beépítési terv és javaslat készítése, továbbá szoftverfejlesztés.

palotasbt.hupont.hu

66. vicc,poén, versek,sms-ek

► Keress verset,nevess nagyot!!

tallereva.hupont.hu

67. KREATÍV APRÓSÁGOK

► Saját készítésű kreatív apróságaim karácsonyra, születésnapra, esküvőre, leány- és legénybúcsúra, illetve csak úgy, a lakásunk díszítésére

kreativaprosagok.hupont.hu

68. Pink Cadillac Professional Nails

► Professzionális körömszobrászat!

pinkcadillacnails.hupont.hu

69. Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

► Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

70. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

71. Villanyszerelő Kecskemét

► Villanyszerelés Javítás 06 30 9388145

villanyszakik.hupont.hu

72. NAGY ANYÁINK HÁZIPATIKÁLYA ÉS A RÁKRÓL

► TERMÉSZETES SZÉPÍTŐ SZEREK,,ÉS RÉGI HAGYOMÁNYOS NÉPI GYOGYÁSZAT

tepesztalatok.hupont.hu

73. Kondor Béla Általános Iskola

► _____________.-1181 Budapest, Kondor Béla sétány 7-._____________ Alapítvány számlaszáma: 11718000-20456166 Adószám:18507739-1-43 Telefon: 06-1-291-0807

kondor.hupont.hu

74. Fanny Pizzéria

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

fannypizza.hupont.hu

75. Fa, műanyag és alumínium REDŐNYÖK JAVÍTÁSA, ÚJ REDŐNYÖK KÉSZÍTÉSE!

► REDŐNYJAVÍTÁS AKÁR 1,5 ÓRÁN BELÜL! Gurtnicsere 4.900,-Ft-tól! Reggel 7.00-től hívhat! 06-20/3685-888! Redőnyjavítás Bp. II. III. IV. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Pest megyében!

redonyseg.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 8
Heti: 48
Havi: 107
Össz.: 14 373

Látogatottság növelés
Oldal: Abic úr feje
Fantasztikus kis regények - © 2008 - 2018 - bbnovella.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »